Bijzonderheden

Kampeerterrein

Kampeerplaatsen: 700
Huuraccommodaties: 299
Oppervlakte: 17 ha

Camping Village Baia Blu la Tortuga

Camping Village Baia Blu La Tortuga in Aglientu is een vakantiedorp aan zee in de buurt van Santa Teresa di Gallura en de Agliente-Gallura-regio in het noorden van Sardinië. De camping op Sardinië biedt keuze uit een breed scala aan stacaravan van hoge kwaliteit en drie verschillende soorten staanplaatsen, uitgerust met een elektriciteit. De camping ligt in de schaduw van maritieme pijnbomen en kijkt direct uit op het strand. Sommige standplaatsen liggen op een panoramische locatie en hebben uitzicht op zee. Op camping Village Baia Blu La Tortuga kunt u genieten van de Sardijnse zee. De natuurlijke ligging van camping Village Baia Blu La Tortuga zorgt ervoor dat u aan een breed scala aan sporten kunt deelnemen. De belangrijkste zijn windsurfen, zeilen en duiken. Het duikcentrum van de camping biedt duikcursussen op verschillende niveaus om de schitterende Sardijnse zeebodem te ontdekken. Op de camping kunt u ook tennissen, voetballen en een potje volleybal spelen. Als alternatief kunt u ervoor kiezen een paar pijlen te schieten in de boogschietarena.

Het animatieteam op de camping biedt een dagelijks diverse activiteiten, zoals een zachte aerobicsworkout, spelletjes op het strand en activiteiten en toernooien voor jong en oud. Voor de kinderen is er iedere dag een miniclub met leuke spelletjes en activiteiten. ’s Avonds zijn er thema-avonden met dans, musicals, cabaret en verschillende voorstellingen. Op de camping is een restaurant met een selectie van uitstekende gerechten en afhaalmaaltijden (pizza). U wordt getrakteerd op vlees- en visgerechten uit de traditionele lokale en de internationale keuken. Er zijn drie café-bars: één ligt direct naast het restaurant, de tweede, Le Vele, ligt naast het strand en de derde, Baia Tortuga, vindt u direct naast het duikcentrum op het strand.

Vakantie op Sardinië bij Camping Village Baia Blu la Tortuga

Camping Village Baia Blu La Tortuga kan bereikt worden vanuit de havens van Olbia en Porto Torres. De Camping Village Baia Blu La Tortuga kijkt direct uit over het strand en biedt directe toegang. Het strand is direct verbonden met het centrum van Vignola Mare. De omgeving rondom de camping biedt vele mogelijkheden tot uitjes. Zowel op cultureel en archeologisch gebied als op het gebied van eten en wijn. Ook uitjes puur voor de gezelligheid en het vermaak zijn mogelijk. In de buurt van de Camping Village Baia Blu La Tortuga kunt u de beroemde Nuraghi, de oude reuzengraven of prachtige ongerepte stranden zoals Spiaggia Montirussu of Spiaggia Lu Littaroni bezoeken. Het platteland van Sardinië biedt de mogelijkheid om te wandelen in de kurkeikbossen en de gelegenheid te genieten van Sardijnse gerechten zoals Porccedu en de beroemde soep uit de regio. Vanaf Santa Teresa di Gallura kunt u meegaan met trips op motorboten. Hiermee kunt u de Smerald kust ontdekken en op bezoek gaan bij de prachtige Maddalena archipel..

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijfsduur
Kampeerplaats €20,00 €39,40 €39,40 per dag
Camping Village Baia Blu la Tortuga
Sardinië Olbia-Tempio Aglientu

Pineta di Vignola Mare,
07020 Aglientu

+39 (0)41 5301210
Duits, Engels, Frans, Italiaans, Spaans
april - half oktober

Beoordeel de camping

Ik verklaar dat deze beoordeling is gebaseerd op mijn eigen ervaring en mijn oprechte mening over deze camping weergeeft. Door het plaatsen van een beoordeling gaat u akkoord met onze spelregels.