Bijzonderheden

Kampeerterrein

Kampeerplaatsen: 40
Huuraccommodaties: 3
Oppervlakte: 1,6 ha

Camping Tunnel

Camping Tunnel in Etroubles is een mooi gelegen en zonnige camping, midden in de bergen van het Aosta-dal (Aosta), vlakbij Zwitserland, omringd door bergtoppen boven de 3000 meter. Dit is de ideale camping in Noordwest-Italië voor een heerlijke rustige vakantie in de natuur, zowel in de zomer als in de winter! U komt terecht op een vernieuwde en moderne camping met 95 kampeerplaatsen op vlakterrein. ’s Zomers kunt u van het zachte, zonnige, frisse en droge klimaat van het Aosta-dal genieten. ’s Winters geniet u van het winterse Alpenmilieu met zijn indrukwekkende besneeuwde panorama’s en betoverende nachten bezaaid met sterren. Een avondje niet koken? Neem plaats in het restaurant met bar van de camping, waar u prima kunt eten. Geniet van de typische berg en Italiaanse keukengerechten, ook take-away mogelijk. ’s Ochtends kunt u hier ook ontbijten. In de gemeenschappelijke ruimte heb je een barbecue, fonteintjes, speeltuin, tafeltennis, petanqueveld, tuinhuisje met tafels en banken en parking. Honden zijn toegestaan als ze aan de lijn worden gehouden en hun behoefte buiten de camping doen.

Vakantie in de Italiaanse Alpen bij Camping Tunnel

Zowel ’s zomers als ’s winters kunt u terecht op camping Tunnel. Door de strategische ligging dichtbij de brede Grote St. Bernard-rijksweg die Italië en Zwitserland verbindt, is Camping Tunnel gemakkelijk bereikbaar. Vanaf Camping Tunnel, kunt u een bezoek brengen aan de regio Valle d’Aosta. De camping ligt aan de via Franchigena, de oude weg van de pelgrims. Het centrum van Aosta ligt op slechts 16 km en is per bus bereikbaar.

De camping ligt dichtbij het dorpje Etroubles waar je op wandelafstand een bakker, supermarkt, krantenwinkel, apotheek, bar, restaurants, pizzeria, bank, postkantoor, VVV-kantoor, bibliotheek met internetpunt, langlaufbaan, tennis, zaalvoetbal, wandelparcours in de natuur, kleine paardenranch, speeltuinen vindt. De liefhebbers van langlaufen, alpineskiën, nordic walking en wandelen in de bergen vinden hier een ideale plek, ook geschikt voor families. Dichtbij is er een “Snow Park” om groot en klein te vermaken en vele wandelpaadjes voor mooie wandelingen met sneeuwschoenen..

40

3

1,6 ha

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijfsduur
Kampeerplaats €22,50 €27,00 €27,00 per dag
Volwassene €6 €6 €6,50 per dag
Kind 3-11 jaar €4,50 €4,50 €5 per dag
Staanplaatsen tent €8 €8 €11 per dag
Hond €2,50 €2,50 €3 per dag
Camping Tunnel
Valle d'Aosta Aosta Etroubles

Strada Chevrieres, 4,
11014 Etroubles (AO)

+39 (0)16 578 292
Duits, Engels, Italiaans, Nederlands, Spaans
januari - eind april / begin mei - half oktober

Beoordeel de camping

Ik verklaar dat deze beoordeling is gebaseerd op mijn eigen ervaring en mijn oprechte mening over deze camping weergeeft. Door het plaatsen van een beoordeling gaat u akkoord met onze spelregels.