Bijzonderheden

Kampeerterrein

Kampeerplaatsen: 100
Huuraccommodaties: 21
Oppervlakte: 1,5 ha

Camping Solcio Lago Maggiore

Camping Solcio in Solcio di Lesa is een rustige camping direct gelegen aan het Lago Maggiore in een inham tussen Arona en Stresa in Novara, Piemonte. Een fijne camping voor liefhebbers van zon, natuur en actief kamperen. De kampeerplaatsen zijn zeer ruim en liggen verspreid op het met gras begroeide kampeerterrein. Rondom staan platanen die verkoelende schaduw bieden. Liever kamperen in een accommodatie die van alle gemakken is voorzien? Boek dan een vakantie in een van de stacaravans op deze camping. Ook is er een restaurant, pizzeria met terras en een bar. Vanaf het terras heeft u uitzicht op zee. Er is een winkel op de camping en ook in de buurt vindt u winkels. Neemt u een boot mee dan kunt u deze aanleggen bij de camping. Tijdens de zomermaanden juli en augustus zorgt camping Solcio voor gezellige dans- en muziekavonden. Er is volop animatie voor het hele gezin. Ook sportliefhebbers komen aan hun trekken op de camping. Het animatieteam organiseert sporttoernooien. Voor kinderen is er een Kids Club met ludieke activiteiten. De camping  beschikt ook over een tafeltennistafel.

Duiken in Piemonte bij camping Solcio

Bij camping Solcio is een duikschool om de onderwaterwereld van Lago Maggiore te ontdekken. Verder kunt u hier waterfietsen en kano’s huren om het meer op te trekken. De camping ligt in de buurt van Zwitserland en Milaan. De natuur nodigt uit om ontdekt te worden. Er zijn bergen, prachtige bossen en natuurlijk het geweldige meer. Bezoek ook de drie eilanden Isola Bella, Isola Madre en Isola dei Pescatori.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijfsduur
Kampeerplaats €19 €27,90 €38,90 per dag
Extra persoon €5,20 €6,90 €9,30 per dag
Kind 6-11 jaar €3,45 €4,90 €7,40 per dag
Hond €3,40 €5 €8,20 per dag
Stacaravan 2 personen €46,50 €69,90 €114 per dag
Stacaravan 4 personen €61,50 €85,90 €128,80 per dag

Kampeerplaats voor 2 personen inclusief elektra.

Camping Solcio
Piemonte Novara Solcio di Lesa

via al Campeggio 1
28040 Lesa – Novara

+390322­7497
Engels, Italiaans
begin maart - half oktober

Beoordeel de camping

Ik verklaar dat deze beoordeling is gebaseerd op mijn eigen ervaring en mijn oprechte mening over deze camping weergeeft. Door het plaatsen van een beoordeling gaat u akkoord met onze spelregels.