Bijzonderheden

Kampeerterrein

Kampeerplaatsen: 250
Oppervlakte: 7 ha

Camping Roma Flash

Camping Roma Flash in Bracciano is een heerlijk rustige familiecamping met zwembad aan een prachtig meer in de provincie Rome in de regio Lazio. De camping in Midden-Italië biedt schaduwrijke kampeerplaatsen en verhuurt verschillende type stacaravans. De camping beschikt over moderne sanitaire voorzieningen, buitenzwembad met peuterbad, excursies, sportveld, bar, (pizza) restaurant, kano en waterfietsen verhuur. Het meer nodigt uit tot zwemmen, en het briesje dat vaak waait, maakt het tot een paradijs voor zeil – en surfliefhebbers. Op het meer is er gelegenheid tot kano varen, zwemmen, waterfietsen, zeilen, surfen en waterpolowedstrijden. Motorboten zijn verboden op het meer.

Vakantie in Rome

De streek waarin camping Roma Flash ligt is vol van bezienswaardigheden op het gebied van natuur, geschiedenis en archeologie, en natuurlijk de stad Rome! Het centrum van Rome ligt op 40 km van de camping en is gemakkelijk bereikbaar met eigen auto of openbaar vervoer (bus of trein). Gedurende je verblijf op camping Roma Flash kan je deelnemen aan excursies naar Pompei, Tivoli, Cerveteri en Tarquinia. In de nabije omgeving van de camping vind je de Botanische Tuinen van San Liberato, het Aeronautisch Museum in Vigna di Valle, Farnese Paleis in Caprarola, de Dom in Orvieto, het artiesten dorp Calcata, Oriolo Romano en het kasteel van Bracciano. Daarnaast zijn en vele Etruskische opgravingen: Tarquinia, Cerveteri, Barbarano en Veio. Maak een dagtrip naar Rome, de Middellandse Zee (35 km), de watervallen van Marmore (Terni) of de natuurreservaten: Treja Park, Canale Monterano, of Manziana  en de Caldara, dat, met zijn geisers op een klein Yellow Stone Park lijkt..

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijfsduur
Kampeerplaats €19,00 €19,00 €35,00 per dag
Camping Roma Flash
Lazio Roma Bracciano

Via Settevene Palo km.19.800
00062 Bracciano (Roma)

+39 (0)6 99 80 54 58
Engels, Frans, Italiaans, Nederlands
april - september

Beoordeel de camping

Ik verklaar dat deze beoordeling is gebaseerd op mijn eigen ervaring en mijn oprechte mening over deze camping weergeeft. Door het plaatsen van een beoordeling gaat u akkoord met onze spelregels.