Bijzonderheden

Kampeerterrein

Kampeerplaatsen: 150
Huuraccommodaties: 48
Oppervlakte: 2,5 ha

Camping Oasi

Camping Oasi in Sottomarina is een goed verzorgde gezinscamping met zwembad direct aan de Adriatische kust vlakbij Venetië in de regio Veneto. De camping beschikt over kampeerplaatsen, verschillende huurlocaties, twee buitenzwembaden met glijbanen, peuterbad, een speeltuin, sportveld, een manege en een tweetalig animatieteam voor de kinderen. Camping Oasi beschikt over een prachtige plezierhaven die 60 ligplaatsen telt. Ideaal om een keer een boottocht te maken of om te duiken (duikschool aanwezig). Voor de sportliefhebbers worden er op de camping diverse sportactiviteiten georganiseerd. Er zijn een animatieprogramma en excursieprogramma’s. Koken hoeft niet altijd, want op de camping Oasi is een snackbar, pizzeria, zelfbedieningsrestaurant en restaurant (kleine kaart) aanwezig. Op de camping kunt u ook terecht voor vers brood. Het is mogelijk om te internetten, want op 80% van de camping kan men met de eigen laptop internetten. Camping Oasi ligt nabij een zandstrand en beschikt over een privézandstrand met een gezellige bar. Op het ruime privéstrand kunt u strandstoelen en parasols huren.

Vakantie aan de Adriatische kust

Winkels, gezellige terrasjes en restaurants in het toeristische plaatsje Sottomarina liggen op loopafstand van camping Oasi. Het historische Chioggia ligt om de hoek en vanuit de haven vertrekken regelmatig boten naar Venetië (40 km). Chioggia heeft één van de grootste vissershavens aan de Adriatische zee. Maak een boottocht naar de lagune van Chioggia om de schitterende Tegnuè van dichtbij te zien. De Tegnuè zijn rotspartijen die zich voor de kust onder water bevinden..

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijfsduur
Kampeerplaats €21,10 €21,10 €37,20 per dag
Volwassene €6 €8,50 €9,10 per dag
Kind tot 6 jaar €3,10 €4 €4,90 per dag
Stand €10 €16,30 €19,90 per dag
Camping Oasi
Veneto Venetië Sottomarina

Via A. Barbarigo, 147,
30015 Sottomarina (VE) – Italië

+39 (0)41 5541145
Duits, Engels, Frans, Italiaans
eind maart - eind september

Beoordeel de camping

Ik verklaar dat deze beoordeling is gebaseerd op mijn eigen ervaring en mijn oprechte mening over deze camping weergeeft. Door het plaatsen van een beoordeling gaat u akkoord met onze spelregels.