Bijzonderheden

Kampeerterrein

Kampeerplaatsen: 50
Huuraccommodaties: 5
Oppervlakte: 2 ha

Camping Mare Monti

Camping Mare Monti in Sestri Levante is een gezinscamping gelegen in de heuvels op 1500 meter van de zee dicht bij de natuur in de Liguria in Genua. In de zomermaanden is er een gratis pendelbus die u van de camping zo naar de zee brengt. De kampeerplaatsen zijn gebouwd op terrassen en zijn gelegen aan schaduwrijke paden. Op de camping vindt u warme douches en een wasserette zodat u ook tijdens uw vakantie een wasje kunt draaien. Naast traditioneel kamperen kunt u ook een mobilhome boeken die van alle gemakken is voorzien. Ook is er een campingwinkel en een bar aanwezig. U kunt gratis gebruiken van de WiFi-verbinding.

Tijdens het hoogseizoen organiseert de camping allerlei activiteiten voor groot en klein. Gezellig samen dansen, leuke spelletjes spelen en genieten van muziek. Neem verkoeling in het zwembad op camping Mare Monti. Voor de allerkleintjes is er een speciaal peuterbadje waar ze naar hartelust kunnen spelen. Ook vindt u op de camping een beachvolleybalveld. Geheel omsloten zodat de bal nooit kwijt kan raken.

Vakantie in Genua

Vanaf camping Mare Monti maakt u excursies naar het prachtige Cinque Terre, Portofino en Portovenere. Ook in Sestri Levante, op 5 kilometer van de camping, zijn er allerlei activiteiten te vinden. Luieren op het strand en zwemmen in de zee. Er zijn diverse restaurants waar het heerlijk vertoeven is. Vanuit de haven maakt u prachtige boottochten naar onder andere Genua.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijfsduur
Kampeerplaats €25,00 €30,00 €33,00 per dag
Kleine tent + 2 personen €22 €22 €26 per dag
Grote tent/caravan/camper + 2 personen €26 €26 €34 per dag
Extra persoon €6 €6 €7 per dag
Kind 3-12 jaar €3 €3 €4 per dag
Mobil home €70 €70 €70 per nacht
Camping Mare Monti
Ligurië Genua Sestri Levante

Via Aurelia, KM 469,
16039 Sestri Levante (GE)

+39 0185 44348
Engels, Frans, Italiaans
half maart - half oktober