Bijzonderheden

Kampeerterrein

Kampeerplaatsen: 100
Huuraccommodaties: 142
Oppervlakte: 5 ha

Camping I Pini Family Park

Camping I Pini Family Park in Fiano Romano is een kindvriendelijke camping ten noorden van Rome in de landelijke Romeinse heuvels in Roma, Lazio. Een ideale camping voor gezinnen met jonge kinderen.

De kampeerplaatsen zijn afgebakend en liggen op een hellend kampeerterrein. Naast traditioneel kamperen kunt u ook overnachten in een van de huuraccommodaties. Dat het een kindvriendelijke camping betreft blijkt ook uit het aanbod in het restaurant. Er zijn speciale kindermenu’s met pasta en pizza. Er is een zwembadbar waar u kunt lunchen en snacks kunt afhalen. In de campingwinkel kunt u terecht voor pasta, brood, vlees en wijn. Het souvenirwinkeltje biedt naast souvenirs ook zwembandjes en alles wat u nodig heeft voor het zwembad.

Het is heerlijk vertoeven aan het zwembad van camping I Pini Family Park. Er is een lagune met een zachte ondergrond zodat de kleine kinderen de hele dag in een veilige omgeving kunnen spelen. Van mei tot september organiseert de camping een uitgebreid buffet met regionale warme en koude gerechten. Ook zijn er feestjes, spelletjes, schminken en een minidisco.

Vakantie in Rome bij Camping I Pini Family Park

Rome ligt op een steenworp afstand van camping I Pini Family Park. De ideale ligging om het Colloseum te bezichtigen en tal van andere bezienswaardigheden die de Italiaanse hoofdstad rijk is. Er is een speciale pendeldienst die u van de camping naar het centrum brengt. Ook kunt u genieten van de rust in de Romeinse heuvels en het landschap bewonderen.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijfsduur
Kampeerplaats €19,70 €27,10 €35,50 per dag
Camping I Pini Family Park
Lazio Roma Rome

V.le delle Sassete, 1A, 00065 Fiano Romano – ROMA

+39 0765 453349
Duits, Engels, Frans, Italiaans, Nederlands, Spaans
eind april - eind september

Beoordeel de camping

Ik verklaar dat deze beoordeling is gebaseerd op mijn eigen ervaring en mijn oprechte mening over deze camping weergeeft. Door het plaatsen van een beoordeling gaat u akkoord met onze spelregels.