Een gezinsvakantie aan het Gardameer

Het Gardameer is een geliefde kampeerbestemming onder veel Europeanen. En dat is niet zo gek, want het Gardameer heeft werkelijk alles: een fijn klimaat, een prachtige natuur, leuke steden die u kunt bezoeken en een heerlijke gastronomie. Daarnaast is er een waterpark, een dierentuin en het pretpark Gardaland waar uw kinderen (en u!) veel plezier zullen beleven. Op een camping aan het Gardameer (Lago di Garda in het Italiaans) geniet u van een vakantie in een schilderachtig landschap met diepblauw water, oleanders, citroenbomen en cipressen. Wij hebben voor u drie bijzondere campings aan het Gardameer uitgekozen om u te inspireren voor een vakantie aan het Gardameer.

Camping Weekend: zéér kindvriendelijk

Camping Weekend in San Felice del Benaco is een zeer kindvriendelijke camping met een groot zwembad. De camping heeft 75 comfortabele kampeerplaatsen. Daarnaast zijn er 85 compleet ingerichte cottages en lodges te huur. Wat deze camping zo bijzonder maakt, is het feit dat Camping Weekend één van de meest kindvriendelijke campings van Italië is. Zo beschikt de camping over een zeer professioneel animatieteam, dat er altijd voor zorgt dat de kinderen zich kostelijk kunnen vermaken. Zelfs voor de allerkleinsten is er een speciale ruimte waar zij dvd’s kunnen kijken, spelen met blokken en knuffels en kunnen tekenen. Kinderen kunnen gratis pony rijden en het animatieteam bakt pizza’s met ze of glijdt met ze over een meterslange zeepbaan. En ondertussen komt u lekker tot rust aan het zwembad…

Camping Weekend

Meer informatie over deze camping ››

Camping Altomincio Family Park: een waar zwemparadijs

Camping Altomincio Family Park in Valeggio sul Mincio is een mooie 4-sterren-camping met een schitterend zwemparadijs. Naast kampeerplaatsen, kunt u hier ook stacaravans huren. De camping beschikt over een schitterend zwemparadijs met lagune zwembaden en meerdere glijbanen. Kinderen zullen zich geen moment vervelen en ouders kunnen heerlijk ontspannen. Er worden avonden georganiseerd waarop u kunt nachtzwemmen. Dit maakt zwemmen voor kinderen natuurlijk extra leuk! De volwassenen kunnen tevens ook meedoen aan aquagym.

Camping Altomincio Family Park

Meer informatie over deze camping ››

Camping Villa Garuti: kamperen met een luxe tintje

Camping Villa Garuti is een luxe 4-sterren-camping in Padenghe sul Garda. Camping Villa Garuti grenst direct aan het water, met een mooi strand en een prachtig uitzicht. Er wordt veel aandacht besteed aan de bloemen en het groen in het park, dus het ziet er altijd schitterend en erg luxe uit. De camping verhuurt kampeerplaatsen, maar ook bungalows en – voor nog meer luxe – hotelkamers. Dichtbij de camping is een haven waar u boten kunt huren of uw eigen boot kunt aanleggen. Op de camping bevinden zich verder een zwembad, een privé strand, een café en restaurant, een pizzeria en speelplaatsen voor de kids. Het is de ideale camping voor het hele gezin, mét een luxe uitstraling.

Camping Villa Garuti

Meer informatie over deze camping ››